Viisitoista vuotta sitten Sauli Suomela mietti, että Rotuaarille olisi hyvä laittaa liike pystyyn. Nyt viisitoista vuotta myöhemmin, Optiikka Suomela löytyy Rotuaarilta. Kauppurienkadulle liike muutti Stockmannin yläkerrasta vuonna 2015.

”Me haluamme panostaa laatuun ja erottua sillä. Pienenä yksityisenä optikkoliikkeenä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laajan valikoiman yksilöllisiä kehyksiä sekä laadukkaita linssejä. Linssien laatu on se mikä erottaa optikkoliikkeet toisistansa”, hän kommentoi. Optiikka Suomela käyttää saksalaisen Rodenstockin mittausteknologiaa ja biometrisiä linssejä.

Silmälasien kehysmuodissa on nykyään laaja kirjo vaihtoehtoja. Optiikka Suomelan valikoima valitaan ja ostetaan itse omien myyntikanavien kautta. Milanon ja Pariisin messuilta käydään katsomassa tulevaisuuden trendejä ja kehysedustajien kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä, jotta oululaiset saavat mieleisensä lasivalikoiman.

Vuosien varrella Suomelalle on vakiintunut oma asiakaskuntansa. Osa optikkoliikkeen asiakkaista päivittää lasejansa trendien mukaisesti, toiset vain tarpeen vaatiessa. ”Kevät on meille paras myyntisesonki. Aurinko saa ihmiset miettimään aurinkolasien ostamisen lisäksi uusien silmälasien hankkimista”, Sauli kommentoi asiakkaidensa ostokäyttäytymistä.

Optiikka Suomela kuuluu suomalaisten optikkoyrittäjien muodostamaan ja omistamaan optikkoliikeketjuun Fenno Optiikkaan. Optikonpalveluiden lisäksi liike tarjoaa myös silmälääkärin palveluita.

http://www.optiikkasuomela.fi