Oulun keskustan Stadiumin myymäläpäällikkö Robert Eklund on ollut mukana yrityksen toiminnassa sen alkumetreiltä asti. Hän oli aikoinaan avaamassa ensimmäistä Stadiumia Helsingin Forumissa. Siitä on jo nyt kaksikymmentä vuotta. Tänä vuonna Stadium viettää juhlavuottaan: 20 vuotta liikkumista, kuten yrityksen juhlavuoden slogankin sen kertoo.

Oulun seudulle Stadium saapui vuonna 2011, kun ensimmäinen myymälä avattiin Kempeleen Zeppeliiniin. Vuonna 2015 toimintaa laajennettiin Oulun keskustaan Kauppurienkadulle. Myöhemmin avattiin Ritaharjun Outlet-myymälä.

“Stadium on alunperin tunnettu nuorekkaasta linjastaan ja nuoret kuluttajat olivat alkuun pääkohderyhmämme. Nyt esimerkiksi Oulun keskustan myymälässä naiset ovat vahvin asiakasryhmämme, kun taas Zeppeliinissä ja Ritaharjussa perheet. Keskustan myymälän haluaisin erikoistuvan nuorekkaisiin kaupunkilajeihin kuten skeittaus”, Robert kommentoi.

Keskustan vetovoimaisuuden kehittämiseen hän näkee tärkeänä ja tarpeellisena. Käytännönläheiset muutokset kuten parkkihallien opasteiden lisääminen keskustan sisääntuloreiteille ja moottoriteille tai Kivisydämen hisseihin lisättävät tiedot niistä liikkeistä ja palveluista, joihin asiakkaat sillä hissillä pääsevät auttaisivat kuluttajia löytämään helpommin keskustan alueen palvelut.

”Mielelläni tekisin yhteistyötä Kivisydämen kanssa erilaisten parkkikampanjoiden osalta. Voisimme esimerkiksi tarjota sadalle ensimmäiselle asiakkaallemme alle kahden tunnin parkkeerauksen ilmaiseksi, niin kuin olemme tehneet muissa kaupungeissa”, hän ehdottaa.

Robert ja Stadium haluavat olla Liikekeskuksen jäsenenä vaikuttamassa keskustan kehittymisessä. ”Kun yhdistämme voimamme, meillä on enemmän vaikutusvaltaa kehittää yrityksiemme elinympäristöä ja keskustan vetovoimaisuutta.”

www.stadium.fi