Toripaikat

Kauppatorista on muodostunut oululaisten kohtaamispaikka. Vilkkaalta Oulun torilta löytää marjat, vihannekset ja juurekset sekä maittavat ruoka-annokset, kahvit ja jäätelöt unohtamatta vaatteita ja koruja. Toripaikkaa voi tiedustella yhteydenottolomakkeella. Kesäisin torille voi tulla myymään myös kirpputoripöydille. Pöytäpaikat jaetaan aamulla saavuttaessa paikalle.

Kauppahalli

Suomen kolmanneksi vanhin kauppahalli valmistui vuonna 1901. Kauppahallin perusparannus valmistui elokuussa 2020. Kauppahallin myymäläpaikkoja vuokraa Oulun Tilapalvelut -liikelaitos.

Oulun Tilapalvelut

Aitat

Toria ympäröivissä tunnelmallisissa aitoissa palvelevat persoonalliset kahvilat ja ravintolat sekä uniikit putiikit.

Vierasvenesatama

Meritullin vierassatama sijaitsee upealla paikalla Oulujokisuistossa, keskellä kaupunkia Oulun kauppatorin rannassa. Venesatama on avoinna koko kesän joka päivä klo 6-24. Yöpymispaikkoja on 11 ja piipahtaa voi Torinrannan laituria vasten aittojen edessä. Satamapalvelut tuottaa Kahvilamakasiini, joka on aivan torin kupeessa. Huoltoaitasta löydät WC:n, suihkut, keittiön ja pyykkihuollon.


Kiinnostuitko?

Mikäli olet kiinnostunut esimerkiksi Kauppatorin myyntipaikoista tai aitoista, täytä oheinen lomake, niin olemme yhteydessä.

Käyttöperiaatteet Hinnasto