Toripaikat

Oulun kauppatorilla kauppiaat päättävät itsenäisesti myyntipäivän aloitus-ja lopetusajankohdan. Osa kauppiaista avaa myyntipisteensä jo aikaisin aamulla ja osa jatkaa myöhemmälle iltaan. Vihannes-ja marjakojut sekä torikahvilat avautuvat tavallisesti klo 8 mennessä ja ravintolat jatkavat myyntiä sään suosiessa iltaan saakka. Torimyynnillä on säävaraus. Myyntipaikkavaraukset ja tiedustelut torivalvojalta. Torivalvoja on tavoitettavissa p. 0400 960544kesäkaudella 15.6.-15.8. ma klo 14-17, ti-pe klo 8-17 ja la klo 8-16

Kauppahalli

Suomen kolmanneksi vanhin kauppahalli valmistui vuonna 1901. Kauppahallin perusparannus valmistui elokuussa 2020. Kauppahallin myymäläpaikkoja vuokraa Oulun Tilapalvelut -liikelaitos.

Oulun Tilapalvelut

Aitat

Toria ympäröivissä tunnelmallisissa aitoissa palvelevat persoonalliset kahvilat ja ravintolat sekä uniikit putiikit.

Vierasvenesatama

Meritullin vierassatama sijaitsee upealla paikalla Oulujokisuistossa, keskellä kaupunkia Oulun kauppatorin rannassa. Venesatama on avoinna koko kesän joka päivä klo 6-24. Yöpymispaikkoja on 11 ja piipahtaa voi Torinrannan laituria vasten aittojen edessä. Satamapalvelut tuottaa Kahvilamakasiini, joka on aivan torin kupeessa. Huoltoaitasta löydät WC:n, suihkut, keittiön ja pyykkihuollon.


Kiinnostuitko?

Mikäli olet kiinnostunut Kauppatorin myyntipaikoista ja aitoista, tai esimerkiksi järjestämään tapahtuman alueella, täytä oheinen lomake niin olemme yhteydessä.

Käyttöperiaatteet Hinnasto