Iltakirppis valtaa Ahtisaaren aukion keskiviikkoisin

Tänä kesänä kirppismeininki valtaa Oulun, kun Ahtisaaren aukiolle rantautuu Torin Iltakirppis aina keskiviikkoisin klo 17-21.

Iiltakirppis sai lentävän lähdön kun oululainen vaatealan yrittäjä Outi Sulkala-Lähde kaipaili kesäistä kirpputoria ja otti yhteyttä Oulun Liikekeskukseen. Puuhanaisella ei kauaa nokka tuhissut, ja viikossa ensimmäinen Iltakkirppis näki päivänvalon. Torin Iltakirppis luo yhteisöllisyyttä Oulun Torin kesään aina keskiviikkoiltaisin klo 17-21.

Kirppis on kaikille avoin ja ilmainen, myös myyjille. Myyjiksi toivotetaan tervetulleeksi yksityisihmiset. Paikat tulee varata etukäteen ja mukana tulee tuoda oma tarpeen mukaan esimerkiksi pöytä ja rekki. Toki Kirppispaikalla voi myyntialustana olla pelkkä viltti. Tapahtumalla on säävarauus.

Kirpputoritapahtumat kasvattavat suosiotaan ja esimerkiksi kansallisen Siivouspäivän osallistujamäärät kasvavat tasaisesti. ”Tämänkaltaiset tapahtumat tuovat keskustaan juuri sitä kaupunkilaislähtöistä yhteisöllisyyttä, jolla elävää vetovoimasta kaupunkikulttuuria edistetään”, iloitsee Liikekeskuksen tapahtuuma- ja markkinointipäälikkö Hanna Lahti.

Lisätietoa löytyy Iltakirppiksen Facebook -sivuilta, joille pääset tästä linkistä. Iltakirppis ei ole perinteistä toritoimintaa eikä Oulun Liikekeskuksen torivalvoja ota vastaan paikkavarauksia.  

 

Ajankohtaista

Vastaa testiin ja kerro, millaisen Oulun sinä haluaisit

31.8.2023

Kauppatorin kunnal­lis­tek­niikan parantamisen urakka alkanut

22.8.2023

Torin Iltakirppis Ahtisaaren aukiolla

16.6.2023