Elävän kaupunkikeskustan ideariihi – sinun ideasi kokeiluun? 

Oulun liikekeskus ry on käynnistänyt työn, jossa tavoitteena on parantaa Oulun keskustan vetovoimaa edistämällä kaupunkikeskustan sujuvaa asiointia. Osana työtä järjestetään ideariihi, jossa kaupunkilaiset pääsevät ideoimaan konkreettisia toimia asioinnin sujuvoittamiseksi sekä viihtyisämmän kaupunkiympäristön kehittämiseksi.

Ideariihi järjestetään maanantaina 10.10. klo 17.00-19:30 Kauppahallin kahviossa.

Ideariihi järjestetään työpajamuotoisena tilaisuutena, jossa kaupunkilaiset pääsevät tunnistamaan erilaisten käyttäjäryhmien tarpeita sekä jakamaan ideoita kaupunkitilan viihtyisyyden, monikäyttöisyyden, elävyyden ja houkuttelevuuden kehittämiseksi. Työpajassa keskitytään neljään katutilaan, joissa on tunnistettu potentiaalia monikäyttöisyydelle.

Sinun ideasi kokeiluun?

Riihessä saatujen ideoiden pohjalta järjestetään alkuvuodesta 2023 kokeilu, jossa ideoita toteutetaan käytännössä katutilassa. Kokeilun aikana kaupunkilaisilta kerätään palautetta ja kokeilun tuloksia arvioidaan keväällä 2023.

Ideariihi on avoin kaikille kaupunkilaisille. Oulun liikekeskus ry ja Oulun kaupunki toivottavat kaupunkilaiset vauvasta vaariin lämpimästi tervetulleiksi ideoimaan ja vaikuttamaan!

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Ilmoittautumalla tästä ennakkoon varmistat, että nisua riittää kaikille!

 

Ajankohtaista

Ilmaisen pysäköinnin kokeilu Oulun keskustassa

31.1.2023

Dronelogistiikan käyttönäkymät Oulun keskustassa 6.2.2023 klo 12 – 15

24.1.2023

Lyhyen pysäköinnin ja katutilan monikäyttöisyyden kokeilutyöpaja 10.11.2022

24.10.2022