12.5.2022

Kaksi huippua harjoittelupaikkaa tarjolla!

Harjoittelijaksi näköalapaikalle!

Opiskeletko viestintä-, markkinointi- tai tapahtuma-alalla? Olet ehkä opiskellut jo jonkin aikaa ja sinulle on kehittynyt reipas tekemisen meininki ja pystyt työskentelemään itsenäisesti.

Haemme syksyksi kahta harjoittelijaa toteuttamaan Oulun keskustan markkinointia ja erityisesti joulun ajan tapahtumia. Harjoittelijana olet osa pientä mutta innovatiivista Oulun Liikekeskuksen tiimiä aivan Oulun ytimessä.

Harjoittelun kesto on 4 – 6 kk. Harjoittelu tulee aloittaa viimeistään syyskuun alussa ja harjoittelut päättyvät aikaisintaan 31.12.2022. Harjoittelijalla tulee olla valmius tehdä töitä fyysisesti paikan päällä Oulun keskustassa. Harjoittelu sisältää myös jonkun verran ilta ja viikonlopputöitä.

Tiedotuksen/markkinoinnin harjoittelija

Olet varsinainen somenikkari ja pystyt tuottamaan sujuvasti sisältöä eri kanaville.

Työtehtäviisi tulee kuulumaan esimerkiksi seuraavat asiat:

  • sisällöntuotanto eri alustoille (ainakin FB, Insta ja netti)
  • markkinoinnin suunnitteluun ja toteuttamiseen osallistuminen

 Sinä puolestaan:

  • olet idearikas ja oma-aloitteinen (tuleva) markkinoinnin asiantuntija
  • omaat jo kokemusta monipuolisesta sisällöntuotannosta eri alustoille
  • pystyt ottamaan reippaasti kameran käteen, ja versioimaan mielenkiintoista ja koukuttavaa sisältöä eri alustoille.
  • olet joustava tiimipelaaja ja sinulla on jo näyttöä paineensietokyvystä

Arvostamme suuresti, jos sinulla on lisäksi:

  • kyky tuottaa ja versioida graafista sisältöä
  • kokemusta WordPress -julkaisujärjestelmästä
  • kokemusta tapahtumatuotannosta

Tapahtumaharjoittelija

Oulun Liikekeskuksen ydintehtäviä on kaupunkikeskustan elävöittäminen. Tätä toteutetaan muun muassa erilaisten tapahtumien ja kampanjoiden kautta. Syys – lokakuussa järjestämme useita kampanjoiota, joulukaudun avajaiset ja Tiernatorin, jonka lisäksi keskusta-alueella järjestetään useita eri tapahtumia muiden toimesta.

Tehtävissäsi toimit tapahtumatuottajan oikeana kätenä ja huolehdit muun muassa yhteistyökumppanien organisoinnista ja koordinoit aikatauluja ja materiaaleja. Puhelin ei ole kädessäsi raskas – olet ulospäin suuntautunut ja rohkea, järjestelmällinen ja tarkka. Ratkaiset myös ongelmatilanteita ihan vaan maalaisjärjellä, ja sinulla on jo näyttöä toiminnasta paineen alla.

Mite me tarjoamme?

Me puolestaan tarjoamme sinulle loistavan työyhteisön. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa omiin työtehtäviisi ja kasvaa monipuoliseksi asiantuntijaksi.

Harjoittelusta maksetaan pieni palkkio.

Tiedot harjoitteluista

Harjoittelun kesto on 4 – 6 kk. Harjoittelun kesto on 4 – 6 kk. Harjoittelu tulee aloittaa viimeistään syyskuun alussa ja harjoittelu päättyvät aikaisintaan 31.12.2022.

Jos kiinnostuit harjoittelusta, jätä hakemuksesi osoitteeseen hanna@oulunliikekeskus.fi. Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja itsestäsi, harjoitteluaikasi kestosta ja omista kiinnostuksesi kohteista. Kerrothan myös selkeästi milloin harjoittelun voit aloittaa ja kuinka pitkä harjoittelusi kesto voisi olla. Liitäthän vielä mukaan muutaman työnäytteen.

Lisätietoja tehtävistä antaa Hanna Lahti, puh. 044 758 5028, kyselyt voi osoittaa sähköpostiin hanna@oulunliikekeskus.fi.