25.5.2022

Ravintolalaiva Bootti laajentaa

Viime vuonna suuren suosion saanut ravintolalaiva Bootti laajentaa kesällä 2022 mantereen puolelle. Sijainti on edellisestä kesästä tuttu Kaarlenväylä 2, aivan pikisaaren sillan kupeessa, teatterin meren puoleisella sivustalla. Tänä vuonna avataan 400 asiakaspaikkaa sisältävä terassi ravintolalaivan edustalle, ja loistavan sijaintinsa ansiosta terassilla pääsee nauttimaan aurinkoisista päivistä aina aamusta iltaan. Varjoisemmista paikoista nauttivat on myös huomioitu runsaalla määrällä aurinkovarjoja.

Herkullista lähiruokaa ja rentoa terassipurtavaa

Terassilta on tarjolla viikon jokaisena päivänä niin kylmää juotavaa kuin lämmintä purtavaakin. Tänä vuonna ravintola Ostroferiasta tuttu Jussi Kurkela on tullut tuomaan ajatuksiaan ruoka tuotteeseen. Ruokatuotteessa painotetaan lähituottajia sekä terassilla tuttua leppoisaa kesätunnelmaa. Terassille tuleekin tarjolle hodaria sekä muuta rentoa syötävää.

Pihapelejä koko perheelle

Myös tekemistä terassilta löytyy, ja tiskiltä kannattaakin kysyä pihapelejä lainaksi. Valikoimiin on saatu suomalaisten ikisuosikki mölkky sekä muita mökiltä tuttuja aktiviteetteja. Terassille voikin siis suunnata päivisin vaikka koko perheen voimin viettämään kesäpäivää, ja viikonloppuiltaisin on mahdollista tanssia live-musiikin tahtiin kesäyön lämmittäessä.

Tervetuloa nauttimaan

Ravintolalaiva Bootti on avannut ovensa jo toukokuun aikana, ja on avoinna koko kesän elokuun loppuu saakka. Myös Bootin tuotteita on mahdollista nauttia terassin puolella. Lohikeittolounasta on saatavilla viikon jokaisena päivänä klo 11-15 aikana ja tarjolla on kahvilatuotteita myös lounasajan ulkopuolella. Cocktail-listaa suunniteltaessa on huomioitu asiakkaiden toiveet edelliseltä kesältä ja saatavilla on lisäksi suosittuja mocktaileja sekä erikoiskahveja.

Tapahtumia koko kesän ajan

Terassin on tarkoitus valmistua kesäkuun alussa, ja on avoinna niin kauan kuin aurinkoisia päiviä riittää. Tapahtumista ja tunnelmista kuulee ensimmäisenä sosiaalisesta mediasta, jota päivitetään ahkerasti.

 

Lisätietoja:

 

Pekka Kropsu

Yrittäjä,toimitusjohtaja

+358400458242

pekka.kropsu@boottiravintola.fi