1.3.2023

Etsimme joukkoomme Toivotun tulevaisuuden kaupunkikeskustan projektipäällikköä

Etsimme joukkoomme Toivotun tulevaisuuden kaupunkikeskustan projektipäällikköä

 Tehtävänäsi on luoda uudella tavoin jaettua, avointa ja kutkuttavasti kehittyvää kaupunkikeskustaa.  Rakennat vahvan yhteistyömallin, joka nostaa esiin kestävää kuluttajuutta ja varmistaa kaupunkikeskustan pitkän ajan elinvoiman. Vastaat kaupunkikeskustan murrokseen osallistamalla kaupunkikeskustan kahdeksansataa liikettä hankkeeseen, jossa luot yhteistyöstä taiteen ja tieteen kiteyttämänä uutta kestävämpää keskustaa. Osallistamiseen pohjautuvalla työlläsi toteutat EU:n New European Bauhaus -aloitteen mukaisen elinkeinoympäristön pohjoiselle alueelle ja luotsaat ilmastoresilienssiä kaupunkikeskustaa.

Vastaat Oulun Liikekeskus ry:n Toivotun tulevaisuuden kaupunkikeskusta -hankkeen toteutuksesta. Tehtäviisi kuuluu niin 4P-osallistamistoimien organisointi ja asiantuntijoiden kilpailutus kuin taideteosten, tiedehaltuunottojen ja narratiivien koordinointikin. Toimit aktiivisesti elinkeinoelämän, luovien alojen ja muiden toimijoiden linkkinä ja kirittäjänä. Käynnistät kaupunkikeskustan tulevaisuuden ajatushautomotoiminnan. Vastaat myös käytännön hankehallinnosta.

Tehtävä on määräaikainen ajalla 1.4.2023 – 31.3.2026.

Sinä olet:

  • Muotoiluajattelun rautainen ammattilainen: sinulla on vähintään kymmenen vuoden kokemus ammattimuotoilusta
  • Vahvat näytöt yhteiskehittämisestä konkreettisin esimerkein. Kerrothan, mihin toteuttamasi yhteiskehittäminen on johtanut ja millaisen muutoksen olet aikaansaanut.
  • Osallistaminen kokemus – myös tapauksista, joissa olet ylittänyt itsesi
  • Elinkeinoelämän asiantuntija: sinulla on vahva työkokemus liiketoimintaympäristöissä ja ymmärrät kaupunkikeskustan bisneksen logiikkaa.
  • Luovien alojen asiantuntija ja sinulla on käytännön kokemusta ammattitaiteilijoiden kanssa työskentelystä.
  • Olet kotonasi akateemisessa ympäristössä.
  • Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja hyvä kielitaito.
  • Olet kansainvälinen.
  • Sinulla on vahva hankeosaaminen vähintään kymmenen vuoden ajalta ja olet toiminut hankkeiden johdossa onnistunein näytöin

Haethan tehtävää 15.3.2023 mennessä. Liitä mukaan cv:si ja palkkatoiveesi. Lähetä hakemus osoitteeseen leena@oulunliikekeskus.fi, osoitekenttään teksti Toivotun tulevaisuuden projektipäällikkö.

Lisätietoja antaa Oulun Liikekeskus ry:n toiminnanjohtaja Leena Vuotovesi: leena@oulunliikekeskus.fi ja puh. 040 7514318.  Toimisto on lomalla viikon 10.

Hanketta rahoittavat Pohjois-Pohjanmaan liitto Uudistuva ja osaava Suomi 2021–2027 EU:n alue- ja rakennepolitiikan ohjelmasta ja Oulun kaupunki.