14.2.2023

Tehdään yhdessä asteen verran iloisempi keskusta!

Tiesithän, että Rotuaarin lavan ja aukion käytöstä ei peritä veloitusta yleishyödyllisiltä yrityksiltä tai vastaavilta ja yrityksillekin alueiden käyttö on varsin kohtuuhintaista. Sen sijaan, että käytöstä tulisi maksaa me autamme sinua tarvittaessa tapahtuman ideoinnissa ja markkinoinnissa.

Rotuaarin aukiolla voi järjestää ympäri vuoden eri mittaluokan tapahtumia. Aukion esiintymislava tarjoaa valmiit puitteet, joita jokainen tapahtumajärjestäjä voi hyödyntää omalle tapahtumalleen sopivalla tavalla. Lavan peruskäyttö on yhdistyksille maksutonta ja se sisältää myös sähköt.  Muista tiloista laskutetaan tämän hinnaston mukaisesti.

Voit olla meihin suoraa yhteydessä tapahtumasi idean kanssa, sparrataan ja kehitellään sitä vaikka yhdessä. Samalla voidaan tarkistaa kalenterista varaustilanne. Muistathan kuitenkin, että alueen käyttöä varten vaaditaan yleisten alueiden käyttölupa, jota haetaan Oulun kaupungin nettisivuilla  e-permit -järjestelmän kautta. Kannattaa samalla myös tutustua kävelykatujen käyttöperiaatteeseen.

Innostuitko – me autamme mielellämme!

 

Lisätietoja ja vinkkejä antaa tapahtumista vastaava Hanna Lahti, hanna(a)oulunliikekeskus.fi, puh. 044 758 5028.