9.12.2021

Tiernatori aukeaa perjantaina 10.12.2021

Tiernatorilla on tänä vuonna mukana kolmisenkymmentä eri myyjää. Tarjolla on paikallisia, innostavia joulutuotteita sekä tietysti joulutoritunnelmaan kuuluvia herkkuja ja lämmintä juomaa. Käsitöiden osalta tarjolla on mm. lampaanvillatuotteiden ja turvehuopatossujen lisäksi Reilun kaupan tuotteita. Designia tarjotaan tuohikoruista ja -sisustustuotteista hailuotolaisiin tikkureihin ja paperituotteisiin. Tämän vuoden tarjonnassa nousevat myös kestävät tuotteet kuten kaisla- ja ylijäämämateriaaleista valmistetut korut ja tuotteet, kierrätetyt vintagevaatteet ja kasviöljystä valmistetut yrttivoiteet ja -saippuat sekä muu luonnonkosmetiikka.

Herkkuja Tiernatorilla on tarjolla jos monenmoista paikallista ja kutkuttavaa: Oulussa valmistettua käsintehtyä suklaata, hamppuelintarvikkeita, marjamehuja, poroa ja erilaisia kalatuotteita kylmäsavustetusta kirjolohesta ja loimusiiasta muikunmätiin. Mukaan voi ostaa myös erilaisia joulun herkkupaketteja Korvatunturilta, laatikoita ja tietysti paikallista hunajaa. Sekä paljon muuta.

Uusi pohjoisen ruoan Arctic Food Lab lanseerataan Tiernatorilla sen ensimmäisenä viikonloppuna 10.-12.12. Arctic Food Lab kokoaa yhteen Oulun seudun gastronomian ja ruokakulttuurin toimijoita ja juhlistaa pohjoista ruokaa osana Oulu2026-kulttuuripääkaupunkiohjelmaa.

Rotuaarilla kävellessä voi Tienatorin aikaan törmätä myös itse Joulupukkiin. Torilla vierailee myös eläinystäviä kuten poroja, alpakoita, koirakavereita, poneja ja itse Iiro-hevonenkin.

Listauksen myyjistä ja heidän aikatauluistaan sekä torin vieraista löydät osoitteesta tiernatori.fi. Ajankohtaisia uutisia voit seurata myös Tiernatorin some-kanavista.

Tiernatori on oululainen versio perinteisesti saksalaisesta joulutorista. Sen tuottavat yhdessä Oulun Liikekeskus ry ja Oulun kaupungin tapahtumapalvelut osana kaupungin jouluohjelmaa eli oululaisittain tierna-aikaa. Tiernatori on avoinna päivittäin 10.-23.12.2021 klo 11-18 Rotuaarin aukiolla.

Muistathan Tiernatorilla käydessäsi huolehtia turvaväleistä ja käsidesistä. Tulethan käymään joulutorilla vain terveenä!