19.11.2021

Etsimme tuottaja-tiedottajaa vakituiseen työsuhteeseen

Vastaat kaupunkikeskustan pienten ja suurten tapahtumien suunnittelusta ja toteuttamisesta yhdessä keskustan kauppojen, palvelujen, ravintoloiden ja kahviloiden kanssa. Tuotat vuosittaisia vakituisia tapahtumia kuten mm. Korttelihaipakan, Joulukadun avajaiset ja Tiernatorin, minkä lisäksi tuotat tapahtumakokeiluja ja kampanjoita kuten ravintolapäiviä ja BlackFridayta. Ideoit rohkeasti uutta tapahtumista ja kampanjoista täyttyvää kaupunkikeskustaa ja laitat toimeen reippaasti yhdessä jäsenyritysten kanssa. Olet oma-aloitteinen, toimeenpaneva ja sinulla on kykyä kokeilla rohkeita uusia nostoja.

Vastaat myös Oulun Liikekeskuksen viestinnästä ja markkinoinnista. Toteutat jäsenviestintää kohtaamisilla, uutiskirjeillä ja kampanjoilla. Vastaat organisaation nettisivuista ja some-kanavista. Markkinoit loistavasti niin printissä kuin netissäkin. Hallitset monikanavaisen viestinnän ja sinulla on osaamista, näkemystä ja asennetta tehdä Oulun kaupunkikeskustasta huippubrändi. Osaat tuottaa tekstiä, kuvia ja graafista materiaalia, jotka luovat uutta keskustailmettä. Uskot viestinnän voimaan.

Sinulla on rautaista kokemusta tuottamisesta ja viestinnästä sekä vahvaa näyttöä markkinoinnista. Sinulla on useamman vuoden kokemus alalta, ja tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Osaat myös hoitaa tarvittaessa hankehallintoa. Hallitset monialaiset tiimit ja verkostot, sekä eri toimialojen välisen yhteistyön ja elinkeinonäkökulman.

Me tarjoamme sinulle pienen ja mainion työyhteisön, sekä näköalapaikan kaupunkikeskustan ytimessä. Pääset tekemään merkityksellistä työtä, jonka vaikutus näkyy välittömästi. Olet luomassa uutta kaupunkikeskustaa, jossa viihdytään ja joka vetää puoleensa. Teet tulevaisuutta.

Hae tehtävään 1.12. mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus, cv sekä työnäyte osoitteeseen info(a)oulunliikekeskus.fi. Lisää mukaan myös palkkatoiveesi ja tieto siitä, koska voisit aloittaa tehtävässä.

Lisätietoa tehtävästä antaa toiminnanjohtajamme Leena Vuotovesi puh. 040 751 4318 pe 26.11.2021 klo 10-11 ja ma 29.11.2021 klo 9-10.

Mahdolliset haastattelut pidetään ke 8.12.2021.