24.1.2022

Uusi valtakunnallinen keskustayritysten markkinointimalli

Jokainen kaupunkikeskusta on täynnä paikallisia helmiä. Pieniä, omaleimaisia yrityksiä, joiden tuotteista on tullut käsite kaupunkilaisten keskuudessa. Lokal to Lokal – Suomi on perustettu, jotta nämä paikalliset helmet saisivat ansaitsemaansa huomiota myös oman kotikaupunkinsa ulkopuolella.

Verkosto on yrityksille maksuton. Sen pilottivaiheen (31.7.2023 saakka) tarjoaa Oulun Liikekeskus ry:n kumppani Lahti City ry.

Verkostoon liittyminen on yrittäjillä maksuton, mutta mahdollistaa uusien markkinoiden ja kumppanien löytymisen tarjoamalla tuotteillesi mahdollisuuden päästä pop-up-hengessä vierailulle sinua kiinnostavan kaupungin kivijalkamyymälään. Lue lisää  Lokal to Lokal – Suomi esitteestä.

Voit liittyä mukaan verkostoon tämän linkin kautta: https://forms.gle/ivoHHfyMsDg8REsDA

TAVATA-Social toimii teidän yrittäjien yhteisenä ”yritysten tinderinä”, jossa pääsette kohtaamaan ja verkostoitumaan.  Verkottumisalustaan pääset tutustumaan oheisen esitteen kautta.

VERKOSTOPAJA 1 järjestetään perjantaina 28.1 klo 8-10. Paja on ensimmäinen tutustumistilaisuutemme, jossa esitellään markkinointimallia, Tavata-alustaa ja rakennetaan osallistujille profiilit. Verkostopajaan voit valmistautua ilmoittautumalla sekä näillä tarvittavilla asioilla profiilia varten:

  • Profiilikuva, joko oma kuva tai yrityksen logo
  • Linkit eri somekanaviin + kotisivut
  • Lyhyt esittelyteksti

Ilmoittaudu mukaan: https://forms.gle/eBvK53mb51ZWe5ov9

Jos et pääse verkostopajaan mukaan, niin ei hätää, ilmoittautumalla verkostoon saat hyvät ohjeet profiilin rakentamiseen. Voit myös aina olla yhteyksissä toiminnanjohtajaamme Leena Vuotoveteen (leena@oulunliikekeskus.fi ja puh. 040 751 4318 ) tai Lahti City ry:n toiminnanjohtaja Pipsa Wirtaseen (pipsa.wirtanen@lahticity.fi ja puh. 040 5321 299) ja kysellä lisää.