27.1.2022

Ydinkeskustojen yhteistyö -webinaari to 17.2. klo 12-14

Oulu on mukana kuuden kaupungin yhteistyöhankkeessa, jossa työstetään Ydinkeskustan kestävää tulevaisuutta. Oulun osalta hanketta operoi Oulun Liikekeskus ry yhteistyössä kaupungin kanssa. Hankkeessa Oulu edistää ydinkeskustan saavutettavuutta ja käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että hankkeen aikana 2022-2023 tullaan toteuttamaan ainakin kaksi näkyvää kokeilua kaupunkikeskustassa.

Oulun toimet toteuttaa Oulun Liikekeskus ry yhdessä kaupungin ja elinkeinoelämän kanssa, ja niitä työstetään yhteissuunnittelulla perustettavassa Citylogistiikan neuvottelukunnassa. Tämän neuvottelukunnan perustaminen on osa Oulun kaupungin Citylogistiikka-selvityksen tuloksia, ja sen toimintaa operoi Oulun Liikekeskus ry.

Kaupunkien välisessä yhteistyöhankkeessa tavoitteena on, että kaupungit oppivat toisiltaan ja yhteistyö on enemmän kuin yksittäisen kaupungin toimet. Näin ollen Oulun kaupungin virkamiehet ja sidosryhmät toivotetaan tervetulleeksi kuulemaan oman kaupunkinsa lisäksi muiden kaupunkien piloteista ja halutessaan osallistumaan niihin / saamaan tietoa kokeilujen toteuttamisesta. Muita pilotteja ovat mm. säilytysturvallinen pyöräpysäköinti ja kestävän kuluttajuuden studio.

Tervetuloa kuulemaan esittelyt yhteistyöhankkeen teemoista kaikille avoimessa webinaarissa to 17.2. klo 12-14. Katso webinaarin ohjelma tästä.

Ilmoittaudu webinaariin tästä: https://www.lyyti.in/Ydinkeskustan_kestava_tulevaisuus_3985

Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki tapahtumapäivän aamuna.