Oulun Liikekeskus

Oulun Liikekeskus ry on yleishyödyllinen yhdistys, jonka toiminnan tarkoituksena on ylläpitää ja kehittää Oulun kaupunkikeskustan vetovoimaa. Yhdistyksen tavoitteena on kaupunkikeskusta, jossa on mielekästä viettää aikaa ja asioida sekä kannattavaa harjoittaa elinkeinotoimintaa ja omistaa kiinteistöjä. Yhdistyksen jäseninä toimivat ennen kaikkea kaupunkikeskustan kaupat, liikkeet, palvelut, kahvilat ja ravintolat sekä kiinteistönomistajat.

Tätä me teemme

Kaiken toimintamme keskiössä on keskustan vetovoima, olemme keskustan moottori, joka pitää sen käynnissä.

Uudistamme keskustaa yhteistyöllä liike-elämän, kaupungin ja kaupunkilaisten kanssa. Tunnemme keskustan tarpeet ja yhdistämme ne toteutettaviksi teoiksi. Olemme kaupunkikeskustan äänitorvi, joka uskaltaa viedä eteenpäin rohkeita nosteita maailmalta.

Oulun Liikekeskus ry pitää keskustan toiminnassa. Hallinnoimme keskustan alueita opastaen, auttaen ja kannustaen käyttäjiä toimimaan keskustassa ja tuomaan sinne lisää elävyyttä.

Oulun Liikekeskus on palveluorganisaatio, jonka asiakkaina ovat niin jäsenet, vuokralaiset, kaupunki ja kaupunkilaiset kuin vapaan kentän toimijatkin kuten seurat ja yhdistykset. Kannustamme kaikkia käyttämään keskustaa.

Jäsenemme

Oulun Liikekeskuksen jäsenenä saat olla osana elävämmän kaupunkikeskustan kehittämistä ja yhteismarkkinointikampanjoitamme. Toimimme jäseniemme äänitorvena tärkeille sidosryhmille. Kanssamme tuot lisää vetovoimaa Oulun keskustaan.

Yhdistyksemme jäseninä toimivat ennen kaikkea kaupunkikeskustan kaupat, liikkeet, palvelut, kahvilat ja ravintolat sekä kiinteistönomistajat.

Tähtäämme siihen, että jäsenet kokevat olevansa osa keskustan yhteisöä. Yhdessä ollaan enemmän.

Yhteishenki, luottamus ja into tulevaan ovat vahvoja. Jäsenet osallistuvat tapahtumiin ja tuottavat niitä itse sekä yhdessä kukin resurssiensa ja mahdollisuuksiensa mukaan. Keskustassa näkyy moninaisuus.

Oulun Liikekeskus ry:n jäsenistö muodostuu Oulun keskustan yrityksistä ja yhteisöistä. Yhdistys toimii keskustan alueella yhteistyössä Oulun kaupungin kanssa.

Jäsenmaksut 2024

Liity jäseneksi

Oulun Liikekeskuksen jäsenenä saat olla osana elävämmän kaupunkikeskustan kehittämistä ja yhteismarkkinointikampanjoitamme. Toimimme jäseniemme äänitorvena tärkeille sidosryhmille. Kanssamme tuot lisää vetovoimaa Oulun keskustaan.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Osoite
Laskutusosoite
Täytä, jos eri kuin yrityksen osoite

Yhteyshenkilön tiedot

Ota minuun yhteyttä jäsenasioissa

Leena Vuotovesi

Toiminnanjohtaja
leena(a)oulunliikekeskus.fi
040 751 4318

Kysy minulta: Liike-elämästä ja jäsenasioista, kehittämisestä ja kaupunkiyhteistyöstä.